Meevaren:

 

ER WORDT OP HET MOMENT NIET MEER MET GASTEN GEVAREN.

WAAR GAAT DE REIS HEEN

Dit is vaak voor u maar ook voor ons een verrassing en afhankelijk van hetgeen op de markt aan werk geboden wordt. Wij maken veel reizen naar de Rijn, Main en Donau. Soms kunnen we wel in grote lijnen een plan maken, maar dit is altijd onder voorbehoud en is onder invloed van weer, waterstanden en eventuele plotselinge stremmingen. Hoewel het schip meestal vaart, zijn er ook dagen die voor een groot deel bestaan uit laden en lossen van het schip.

 

WANNEER KUNT U MEE

U kunt in overleg bijna overal opstappen. Dit kan tijdens laden/lossen, bij sluizen of autosteigers. Op veel plaatsen kunt u met openbaar vervoer komen en als u uw eigen auto mee aan boord wilt nemen, behoort ook dit tot de mogelijkheden.

 

AUTO AAN BOORD

De autokraan kan een gewicht van maximaal 1800 kg hebben. Onze verzekering dekt geen schade die ontstaat aan auto's van derden tijdens het hijsen aan-en van boord. U kunt bij u eigen verzekering informatie hierover inwinnen.

 

MET HOEVEEL PERSONEN EN HOEVEEL DAGEN

Er is aan boord plaats voor 2 personen en u kunt 2 a 5 nachten aan boord verblijven, dit is geheel afhankelijk van de reis.

 

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Wij gaan u een kijkje laten nemen in het leven aan boord van een vrachtschip. Wij vertellen u graag alles over de binnenvaart. Er wordt veelal gevaren van 5 uur

's ochtends tot 's avonds een uur of 11, dan gaan we voor anker of zoeken we een plekje in een haven.

 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN U 

U hoeft alleen maar te genieten. Aan boord kunt u heerlijk vanuit de stuurhut genieten van de omgeving en met mooi weer kunt u lekker op dek buiten zitten. Aan boord dient u hierbuiten een reddingsvest te dragen, deze ligt in de gastenhut voor u klaar.

 

WONING

Aan boord beschikt u over een netjes afgewerkte hut met eigen wastafel. In de gang bevind zich een apart toilet en een badkamer, welke als verdere woning gedeeld wordt. 

 

WAT KOST HET

Om van dit alles te genieten betaalt u voor 1 persoon 90 euro per nacht en voor 2 personen 160 euro per nacht. Voor dit bedrag heeft u een geheel verzorgd verblijf aan boord. Bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak inbegrepen. Zowel ontbijt, lunch als diner wordt in de stuurhut verzorgd en wat betreft het avondeten is gezamenlijk met de matrozen (wat de pot schaft).

 

EIGEN RISICO

Wanneer u interesse heeft om met ons mee te varen, realiseert u zich dan dat u logeert op een vrachtschip.

Denk hierbij aan opstapjes en steile stappen aan boord. Uw verblijf aan boord geschied geheel op eigen risico. 

 

BENT U GE-INTERESSEERT?

U kunt onder contact het formulier invullen en u hoort van ons.